म्हारा खाटू वाला श्याम: भजन (Mhara Khatu Wala Shyam, Mhara Neele Shyam)

म्हारा खाटू वाला श्याम,

ओ म्हारा लीले वाला श्याम,

सिद्ध श्री शुभ ओपमा थाने,

पावा ढोक प्रणाम जी,

समाचार एक पंच जो थासु,

बहुत जरुरी काम जी,

म्हारा खाटु वाला श्याम,

ओ म्हारा लीले वाला श्याम ॥



घणा मान स्यु लिख्यो आज थारो,

उत्सव एक मनाणो है,

थोड़ो लिख्यो घणो समझोगा,

थाने निश्चय आणो है,

म्हारा खाटु वाला श्याम,

ओ म्हारा लीले वाला श्याम ॥



सगळा साथ मिल घणा चाव स्यु,

नित की मंगल गावे है,

और बात सब ठीक ठाक पर,

थारी याद सतावे है,

म्हारा खाटु वाला श्याम,

ओ म्हारा लीले वाला श्याम ॥



सेवक थारा घणा उनमना,

था बिन बहुत उदास जी,

जी में हो तो करो कलेवा,

आकर म्हारे पास जी,

म्हारा खाटु वाला श्याम,

ओ म्हारा लीले वाला श्याम ॥



भूल चूक सब माफ़ करो,

म्हणे बैगा दर्शन दीजो जी,

दास बिहारी के नैणा में,

हरदम बैठ्या रीझो जी,

म्हारा खाटु वाला श्याम,

ओ म्हारा लीले वाला श्याम ॥



म्हारा खाटू वाला श्याम,

ओ म्हारा लीले वाला श्याम,

सिद्ध श्री शुभ ओपमा थाने,

पावा ढोक प्रणाम जी,

समाचार एक पंच जो थासु,

बहुत जरुरी काम जी,

म्हारा खाटु वाला श्याम,

ओ म्हारा लीले वाला श्याम ॥

मंगल गीत: हेरी सखी मंगल गावो री.. (Mangal Geet: Heri Sakhi Mangal Gavo Ri..)

जयति जयति जग-निवास, शंकर सुखकारी (Jayati Jayati Jag Niwas Shankar Sukhkari)

श्री राधे गोविंदा, मन भज ले हरी का प्यारा नाम है। (Shri Radhe Govinda Man Bhaj Le Hari Ka Pyara Naam Hai)

भजन: राम पे जब जब विपदा आई.. (Ram Pe Jab Jab Vipada Aai)

गजानंद महाराज पधारो कीर्तन की तैयारी है! (Gajanand Maharaj Padharo Kirtan Ki Taiyari Hai)

आओ भोग लगाओ प्यारे मोहन: भोग आरती (Aao Bhog Lagao Mere Mohan: Bhog Aarti)

छठ पूजा: हो दीनानाथ - छठ पूजा गीत (Chhat Puja: Ho Deenanath Chhath Puja Songs)

पापमोचनी एकादशी व्रत कथा (Papmochani Ekadashi Vrat Katha)

उड़े उड़े बजरंगबली, जब उड़े उड़े: भजन (Ude Ude Bajrangbali, Jab Ude Ude)

भजन: पायो जी मैंने राम रतन धन पायो। (Bhajan: Piyo Ji Maine Ram Ratan Dhan Payo)

छोटी छोटी गैया, छोटे छोटे ग्वाल (Choti Choti Gaiyan Chote Chote Gwal)

अहं ब्रह्मास्मि महावाक्य (Aham Brahmasmi)