दुनिया बावलियों बतलावे.. श्री श्याम भजन (Duniyan Bawaliyon Batlawe)

तू भी तो कोनी आवे,

दुनिया बावलियों बतलावे।



दोहा:

सावन आवन कह गया रे,

कर गया कोल अनेक,

गिणता गिणता घिस गई रे,

म्हारी आंगलिया री रेख ।



तू भी तो कोनी आवे,

दुनिया बावलियों बतलावे,

थारी ओल्यू घणी आवे,

दुनिया बावलियों बतलावे,

बावलियों बतलावे रे मन्ने,

बावलियों बतलावे रे मन्ने,

बावलियों बतलावे,

तु भी तो कोनी आवे,

दुनिया बावलियों बतलावे,

थारी ओल्यू घणी आवे,

दुनिया बावलियों बतलावे ॥



हेलो सुण ले सांवरा रे,

हो गई घणी अंधेर,

तू ही तो खाया से झूठा,

भीलनी के घर बेर,

तरसावे सांवरिया तू क्यों,

हिवड़ो हरी जस गावे,

तु भी तो कोनी आवे,

दुनिया बावलियों बतलावे,

थारी ओल्यू घणी आवे,

दुनिया बावलियों बतलावे ॥



बिच सभा में खड़ी द्रोपदी,

नैना बरसे नीर

तू ही बता गिरधारी वाको,

कौण बढ़ायो चीर,

डुब्या गज ने भाग बचायो,

सांवरिया क्यों सतावे,

तु भी तो कोनी आवे,

दुनिया बावलियों बतलावे,

थारी ओल्यू घणी आवे,

दुनिया बावलियों बतलावे ॥



नींदडली दिन रात कटे रे,

कद खिचोला डोर,

कुछ भी कोन्या भावे जब से,

ले गयो तू चित चोर,

प्रीत लगाकर के पछताणो,

प्रीत लगाकर के पछताणो,

लहरी हसतो जावे रे,

तु भी तो कोनी आवे,

दुनिया बावलियों बतलावे,

थारी ओल्यू घणी आवे,

दुनिया बावलियों बतलावे ॥



तू भी तो कोनी आवे,

दुनिया बावलियों बतलावे,

थारी ओल्यू घणी आवे,

दुनिया बावलियों बतलावे,

बावलियों बतलावे रे मन्ने,

बावलियों बतलावे रे मन्ने,

बावलियों बतलावे,

तु भी तो कोनी आवे,

दुनिया बावलियों बतलावे,

थारी ओल्यू घणी आवे,

दुनिया बावलियों बतलावे ॥

पुरुषोत्तम मास माहात्म्य कथा: अध्याय 10 (Purushottam Mas Mahatmya Katha: Adhyaya 10)

कृपा मिलेगी श्री राम जी की.. भजन (Bhajan: Kirpa Milegi Shri Ramji Ki)

आरती: श्री गणेश - शेंदुर लाल चढ़ायो (Shri Ganesh Shendur Laal Chadhayo)

भजन: द्वार पे गुरुदेव के हम आगए (Dwar Pe Gurudev Ke Ham Aagaye)

आज तो गुरुवार है, सदगुरुजी का वार है (Aaj To Guruwar hai, Sadguru Ka War Hai)

राम नाम के हीरे मोती, मैं बिखराऊँ गली गली। (Ram Nam Ke Heere Moti Main Bikhraun Gali Gali)

अन्नपूर्णा स्तोत्रम् - नित्यानन्दकरी वराभयकरी (Annapoorna Stotram - Nitya-nanda Karee Vara Abhaya Karee)

कीर्तन रचो है म्हारे आंगने - भजन (Kirtan Racho Hai Mhare Angane)

भजन: किशोरी कुछ ऐसा इंतजाम हो जाए.. (Kishori Kuch Aisa Intazam Ho Jaye)

सकट चौथ पौराणिक व्रत कथा - श्री महादेवजी पार्वती (Sakat Chauth Pauranik Vrat Katha - Shri Mahadev Parvati)

महा शिवरात्रि पूजन पौराणिक व्रत कथा (Maha Shivaratri Pujan Pauranik Vrat Katha)

श्री सत्यनारायण कथा - पंचम अध्याय (Shri Satyanarayan Katha Pancham Adhyay)